Gemiddelde beoordeling:

Recente beoordelingen:

Normaal is alles perfect, vandaag hele bestelling koud, hadden ook het idee dat champignons niet goed gebakken waren. Er zat ook weinig pasta in en in verhouding erg veel saus. Erg jammer want tegenwoordig is niets meer goedkoop.
zoals altijd weer helemaal top!
Zojuist van jullie de bestelling ontvangen. Wij waren altijd erg tevreden over jullie service en pizza’s . Helaas vielen de pizza’s ons dit keer tegen. De pizza’s waren koud bij aankomst. Dit komt de smaak van de pizza niet ten goede.
Het blikje cola en de uien saus zat er niet bij.
Echt lekkere pizza tonno speciale
Smaak was perfect. Alleen de pizza een stuk kleiner dan normaal
Jammer die folie verpakking. De kaas zat er vast aan, en de patat wordt er klef van. Zonde van de maaltijd
Tip: het blikje lekker koude cola niet bij de warme spullen. Pizza koelt snel af. Pits broodje was zeker wel goed warm nog, maar dat kwam door het folie wat er om heen zit.
Jammer dat er niet gelezen wordt wat je er als extra bijschrijft. Zoals geen champignons in de tortellini, deur aan de zijkant pand. Staan ze voor op het raam te kloppen. Maar het eten was lekker!!
Pizza was koud!!
Heerlijk gegeten, ruim voldoende porties
Bestelling was niet lekker… daarnaast werd het ontzettend slordig bezorgd.
Veel te laat ten opzichte van afgesproken tijd. Hierdoor de aardappels koud
Heerlijke pizza's en vlotte bezorging
Jullie al een email gestuurd met foto. (Verkeerde) Cola lag in de pizza (gevraagd apart te verpakken). Cola warm, pizza koud. Karton in de pizza. Bezorger was wel op tijd. Zelf pizza weer warm kunnen maken. Kortom onze allerlaatste bestelling bij jullie!
Super goed
Hadden geen friet meer en bestelling kwam 20 minuten later dan afgesproken in app
Vriendelijk personeel en het eten is erg lekker!!
Zeer goed van smaak
Prima kwaliteit en tijdig bezorgd door een vriendelijke jongeman!👍
Aardappelschijfje hard gebakken en veel afval stukjes. Shoarmaschotel speciaal, 9 stukjes paprika gevonden de rest was ui. 2 bakjes knoflooksaus waarvan de 1 maar half gevuld was. Alla Carbonara met spagetti ,verdronken in kaassaus.plakjes ontbijtspek??
Blikje gratis cola zat er niet bij
Heerlijk! En prima op tijd bezorgd.
Eerste besteltijd was zsm om 17:50. Maar gekozen voor 18:00. Eten kwam te vroeg. Aardappels waren te krokant gebakken. Spare ribs waren heerlijk. Mixed grill was goed. Salade en rijst was niet lekker. Cola was niet apart verpakt.
Goede service
laaste tijd is de kwaliteit niet meer wat het geweest is . eten ligt los in de doos of is een keer gevallen en wordt alsnog afgeleverd en niks gezegd
Zoals altijd weer erg lekker.
Zoals altijd weer heerlijk
Niet
Tortellini a la Panna kwam uit de hemel
Op de pizza's niks aan te merken zoals we gewend zijn, maar helaas was er een pizza verkeerd. Ipv de bestelde quatro formaggi kreeg ik iets totaal anders (met salami ham paprika champignons). Was prima van kwaliteit, maar was wel een beetje teleurgesteld.
Het heeft heerlijke gesmaakt alleen was het niet heel warm toen we het kregen, en de aardappeltjes van de grote schotel zaten er niet bij
Had verwacht dat er peperoni op een pizza peperoni zou zitten
Eten koud
Goede kwaliteit en snelle service👌🏻
Het eten was super …lekker warm …helaas misten we een bakje saus !!!
Pizza niet meer warm. Smaak wel goed!
Mocht wel iets warmer.
Lekkere pasta pollo snel bezorgd strijders
Top super lekker en snel geleverd
Pizza was beetje lauw, en het gratis blikje cola zat er ook niet bij
Het duurde echt heel erg lang, moest er zelfs achteraan bellen na 15 minuten dat jullie er al zouden moeten zijn. Heb in totaal ander half uur na bestelling erop gewacht. Verder smaakte het heerlijk.
Saladegroente niet de kwaliteit die we gewend zijn; pitabroodjes waren koud.